divendres, 29 d’abril del 2011

Què cony faig amb la meva vida?

Dimarts 12 de Maig, 18.30. Jardí central de l'edifici històric. UB. Gran Via, 585.

Creatribu. Grup de teatre interfacultatiu.

Alguna cosa no funciona a la vida d'en Raúl: la carrera que estudia a la universitat no és allò al què es vol dedicar, i la feina que fa al treball no és més que una anticipació del què l'espera al seu futur. Això el porta a prendre una decisió: deixar feina i estudis i dedicar-se a buscar allò en el què realment se senti realitzat. No obstant, trobarà tot un seguit de barreres (en els seus amics, en la família i en sí mateix) que li faran difícil, com a tants d'altres, abandonar els camins preestablerts de la societat.

Què cony faig amb la meva vida no és una obra de teatre convencional. És una peça breu de Teatre Fòrum, una de les tècniques del Teatre de l'Oprimit. Aquest gènere trenca la divisió actor-espectador i convida als “espectactors”, un cop vista la peça teatral, a intervenir i a participar fins i tot substituint als propis actors en la resolució del conflicte. La principal finalitat del Teatre Fòrum és reflexionar en grup i de forma activa sobre el conflicte plantejat en la sessió i sobre la realitat social en la que vivim.

Creació i direcció col·lectiva.

Repartiment:

RAÚL/José Díaz, AMIC / POR/ David Palop, COMPANYA D’ESTUDIS / POR/Alegria Quaglia, COMPANY D’ESTUDIS / POR/David Fermiñan, COMPANYA D’ESTUDIS / MARE/Maria Rosdevall, PARE/Ventura Orriols




1 comentari: